Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd
Open filters

Merken

29 producten

Ons gehele assortiment in één overzicht?

Ontdek hoe onze salades, stoofgerechten en sauzen uw menu kunnen verrijken

Download assortiment

CHORONSAUS

Getomateerde bearnaise op basis van boter, witte wijn, dragon en tomatenblokjes. Past perfect bij een stukje rund- of varkensvlees. Beschikbaarheid: 01-04 t/m 15-09-2019

Dragonsaus

Roomsaus van kippenbouillon, witte wijn en dragon. Past perfect bij wit vlees en gevogelte, zelfs bij de BBQ.

EENDENBOUT BERGAPPELSIEN

Pure eendenbouten in een heerlijk sausje met partjes bergappelsienen. Mooi rose gebakken, zoals het hoort!

FAZANTFILET FINE CHAMPAGNE

Filet van wilde fazant in een romige vleessaus met Cognac verfijnd met perensiroop, stukjes spek en groene kool.

FINE CHAMPAGNESAUS

Feestsaus bij uitstek, fijn om te serveren bij wild, gevogelte en wit vlees. Laat zich uitstekend combineren met diverse groenten en fruit.

INDISCHE KIPFILETS

Pure gebakken kipfilets in een zachte curry met verse krokante groenten.

KABELJAUWHAASJE MET GARNALEN EN PREI

Het allerfijnste van de kabeljauw in een fijne witte wijnsaus met verse prei.

KALKOENNOOTJES MET VEENBESSENSAUS

Gebakken nootjes van kalkoenfilet in een fijne wildsaus verrijkt met sinaasappelsap, port, perensiroop en veenbessen.

KALKOENPOCHETTE MET PORTSAUS

Verse kalkoenfilet gevuld met een vulling van gehakt, room, witlof en ham. Dit alles overgoten met een heerlijke Portsaus.

KREEFTENSOEP

Een kreeftensoep volgens de regels van de kunst van echte bisque.

Mousselinesaus

Witte wijnsaus gemaakt met echte boter en cayenne peper. Past uitstekend bij gepocheerde en gebakken vis.

NANTUA SAUS

Licht pikante kreeftensaus afgewerkt met room en cognac, een op en top Franse klassieker om te serveren bij vis, schaaldieren en gevogelte.

NOORDZEEBLANQUETTE

Verrassende combinatie van mooie blokjes Atlantische zalm en kabeljauw, verwerkt in een fijne roomsaus met witte wijn en Noilly Prat (Vermouth). Dit alles vergezeld van heerlijke champignons, vers gesneden selderij en jonge wortelen.

PALING IN HET GROEN

Een top klassieker in de Vlaamse keuken. Voor de bereiding van dit heerlijke gerecht gebruiken we enkel Europese rivierpaling, en dat proef je!

PATATAS BRAVAS

Gekookte krieltjes in een eigen kruidenmarinade. Tip : Heerlijk op de barbecue, in aluminiumfolie of in de wok. Beschikbaarheid: 01-04 t/m 15-09-2019

Onze merken