Ons gehele assortiment in één overzicht?
Ontdek hoe onze salades, stoofgerechten en sauzen uw menu kunnen verrijken
Download assortimentCHORONSAUS
Getomateerde bearnaise op basis van boter, witte wijn, dragon en tomatenblokjes. Past perfect bij een stukje rund- of varkensvlees.
Beschikbaarheid: 01-04 t/m 15-09-2019

Dragonsaus
Roomsaus van kippenbouillon, witte wijn en dragon. Past perfect bij wit vlees en gevogelte, zelfs bij de BBQ.

EENDENBOUT BERGAPPELSIEN
Pure eendenbouten in een heerlijk sausje met partjes bergappelsienen. Mooi rose gebakken, zoals het hoort!

FAZANTFILET FINE CHAMPAGNE
Filet van wilde fazant in een romige vleessaus met Cognac verfijnd met perensiroop, stukjes spek en groene kool.

FINE CHAMPAGNESAUS
Feestsaus bij uitstek, fijn om te serveren bij wild, gevogelte en wit vlees. Laat zich uitstekend combineren met diverse groenten en fruit.

KABELJAUWHAASJE MET GARNALEN EN PREI
Het allerfijnste van de kabeljauw in een fijne witte wijnsaus met verse prei.

KALKOENNOOTJES MET VEENBESSENSAUS
Gebakken nootjes van kalkoenfilet in een fijne wildsaus verrijkt met sinaasappelsap, port, perensiroop en veenbessen.

KALKOENPOCHETTE MET PORTSAUS
Verse kalkoenfilet gevuld met een vulling van gehakt, room, witlof en ham. Dit alles overgoten met een heerlijke Portsaus.

Mousselinesaus
Witte wijnsaus gemaakt met echte boter en cayenne peper. Past uitstekend bij gepocheerde en gebakken vis.

NANTUA SAUS
Licht pikante kreeftensaus afgewerkt met room en cognac, een op en top Franse klassieker om te serveren bij vis, schaaldieren en gevogelte.

NOORDZEEBLANQUETTE
Verrassende combinatie van mooie blokjes Atlantische zalm en kabeljauw, verwerkt in een fijne roomsaus met witte wijn en Noilly Prat (Vermouth). Dit alles vergezeld van heerlijke champignons, vers gesneden selderij en jonge wortelen.

PALING IN HET GROEN
Een top klassieker in de Vlaamse keuken. Voor de bereiding van dit heerlijke gerecht gebruiken we enkel Europese rivierpaling, en dat proef je!

PATATAS BRAVAS
Gekookte krieltjes in een eigen kruidenmarinade. Tip : Heerlijk op de barbecue, in aluminiumfolie of in de wok.
Beschikbaarheid: 01-04 t/m 15-09-2019
