Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd
Open filters

Merken

23 producten

Ons gehele assortiment in één overzicht?

Ontdek hoe onze salades, stoofgerechten en sauzen uw menu kunnen verrijken

Download assortiment

Babi Pangang

Reepjes varkensvlees in een originele saus. Gevuld met groenten als tauge, witte kool, wortel en paprika.

BOEUF BOURGUIGNON

Rundvlees in een rode wijnsaus met een garnituur van zilverui, champignon en spekreepjes.

BOLOGNESE SAUS MET VLEES

Originele Mediterrane saus op basis van tomatenpulp. Gevuld met geruld gehakt en ui.

GEHAKTBALLETJES IN TOMATENSAUS

Gehaktballetjes in tomatensaus met ui, tomaat en tuinkruiden.

HAZENPEPER

Een smaakvol product van de achterbout van de haas, gestoofd in een pittige Espagnolesaus volgens authentiek receptuur. Rode wijn, uitjes, stukjes spek, wortel en knolselderij geven dit hazenvlees een unieke smaak.

HOLLANDSE HACHEE

Rundvlees in een hartige saus met ui en specerijen, met een romige smaak.

HONGAARSE GOULASH PAARD

Paardenvlees gestoofd in een tomaten-paprikasaus met ui en paprika.

HONGAARSE GOULASH RUND

Rundvlees gestoofd in een saus met ui, champignon, paprika, tomatenpuree en specerijen.

KALFSVLEES 'MILANAISE'

Kalfsstoofvlees gegaard in een rijk gevulde tomatensaus met selderij, uien, wortelen, bieslook, tijm, laurier, witte wijn en olijfolie.

KIPPEN RAGOUT

Romige saus met champignon en grove stukken malse kip.

KIP PILAV

Stukjes kipfilet in een tomatensaus met stukjes zoete perzik, ui en champignon.

Kip Sate

Stukjes kip in een satesaus met ui en knoflook. Op smaak gebracht met sambal.

KONIJNENBOUTEN IN SAUS (6 STUKS)

Achterbouten in een geraffineerde demi-glace. Verrijkt met authentiek garnituur en originele kruiden, welke het product zijn onderscheidende smaak geven.

KONIJNENBOUT MET BIER

Konijn bereid op grootmoeders wijze met bruin bier.

KONIJNENFILET 'ST. BERNARDUS'

Heerlijke malse stukjes konijnenfilet gegaard in een bruine saus met champignons, ui en St-Bernardusbier uit Watou.

Onze merken