Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd
Win gratis stoofvlees*
Doe mee!

Bieze Brood & Toast salades in een frisse nieuwe verpakking 

Foto van Conceptontwikkelaar
1 maart 2019 door Conceptontwikkelaar Annick
De lekkerste salades krijgen per februari 2019 een mooie bijpassende verpakking waarbij het product én de productnaam eruit springt. Voor de herkenbaarheid hebben we gekozen voor een gouden deksel voor alle Bieze producten. 

Bezoek ons op HorecaEvenTT in Assen 

Foto van Rayon Manager
16 januari 2019 door Rayon Manager Patrick
Dit jaar staan we weer op HorecaEvenTT in Assen. Dit is dé vakbeurs van het Noorden voor horeca, grootkeuken en recreatie en vindt plaats op 11, 12 en 13 februari 2019. Benieuwd naar het nieuwe design en de producten van Neven Food en Bieze Brood en Toast salades? Bieze Foodservice is de gehele beurs te vinden op stand 4820.  Registreren kan door middel van de volgende code: hettbieze19 in te vullen op brs.horecaeventt.nl/visitors/register. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

Terugblik Horecava 

Foto van Rayon Manager
14 januari 2019 door Rayon Manager Patrick
We kijken terug op een geweldige Horecava. Met trots heeft Bieze Foodservice op de Horecava het nieuwe design van zowel Neven Food Stoofmeesters als Bieze Brood & Toast Salades gepresenteerd.  

Neven Food stoofgerechten komt met een nieuw design 

Foto van Florine
2 januari 2019 door Florine Stroo
Vanaf februari zal Neven Food te vinden zijn in een compleet nieuw design. Wij zijn de inspirerende stoofspecialist die met zijn ambachtelijke & authentieke kennis van stoven de kok inspireert met een range kwaliteitsproducten. Én dat willen we ook uitstralen! Met een nieuw logo en verpakking, maar met de vertrouwde smaak van Neven Food.

Onze merken