Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd

Zorgeloos het terrasseizoen in met parelcouscous en pasta knoflook! 

Foto van Florine
3 april 2019 door Florine Stroo
In de Bieze voorjaars brochure vind je recept inspiratie & productinformatie voor het aankomende terrasseizoen. Onder andere staan er recepten in die met de Bieze Parelcousous en Pasta Knoflook worden bereid. De Parelcouscous met makreel, venkel en mozzarella is een fris zomers gerecht maar ook de Parelcouscous met gerookte kip en chioggia is om te smullen!

Stoofvlees gemaakt met liefde en tijd, maar dan door de kok snel bereid! 

Foto van Florine
22 maart 2019 door Florine Stroo
Oma’s draadjesvlees, dat is waar je elk kind voor wakker kan maken. En nu we eenmaal volwassen zijn, loopt nog steeds het water in onze mond als we er alleen al aan denken. Anno 2019 zijn stoofgerechten weer helemaal back in business. Smakelijke hachee, Franse Boeuf Bourgignon, Vlaamse stoverij met dikke frieten? Genieten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

Ben jij al klaar voor de JEBO thema salades? 

Foto van Florine
7 maart 2019 door Florine Stroo
Met de nieuwe thema salades van JEBO wordt eten nog lekkerder! Rijkelijk gevuld met groente, schaaldieren, vis of kip; elke salade heeft zijn eigen thema en is verbonden aan de tijd van het jaar. Optimaal genieten van feestdagen en seizoenen dankzij de frisse salades! Bekijk ze hieronder.

Bieze Brood & Toast salades in een frisse nieuwe verpakking 

Foto van Conceptontwikkelaar
18 februari 2019 door Conceptontwikkelaar Annick
De lekkerste salades krijgen per februari 2019 een mooie bijpassende verpakking waarbij het product én de productnaam eruit springt. Voor de herkenbaarheid hebben we gekozen voor een gouden deksel voor alle Bieze producten. 

Onze merken