Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd

Najaar bij Bieze Foodservice 

Foto van Florine
15 september 2019 door Florine Stroo
Ook in het najaar zit u goed bij Bieze Foodservice. Dankzij ons diverse en kwalitatief hoogwaardige assortiment kunnen wij u ondersteunen bij het inspelen op trends en seizoenen. Voor het najaar hebben wij diverse recepten op een rij gezet die u gemakkelijk kunt maken met onze salades, stoofgerechten en sauzen.   

Najaar themasalades JEBO 

Foto van Florine
8 augustus 2019 door Florine Stroo
Jebo heeft weer een aantal nieuwe thema salades speciaal geselecteerd en samengesteld voor het najaar! Met deze salades kunnen je klanten optimaal genieten van de aankomende feestdagen en seizoenen. Elke rijkgevulde salades heeft zijn eigen thema en is op een unieke manier verbonden aan de tijd van het jaar.  Bekijk de verkrijgbaarheid van de salades hieronder. In de periodes dat onderstaande salades verkrijgbaar zijn, zijn de productdetails hier terug te vinden.    

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

Zorgeloos het terrasseizoen in met parelcouscous en pasta knoflook! 

Foto van Florine
3 april 2019 door Florine Stroo
In de Bieze voorjaars brochure vind je recept inspiratie & productinformatie voor het aankomende terrasseizoen. Onder andere staan er recepten in die met de Bieze Parelcousous en Pasta Knoflook worden bereid. De Parelcouscous met makreel, venkel en mozzarella is een fris zomers gerecht maar ook de Parelcouscous met gerookte kip en chioggia is om te smullen!

Stoofvlees gemaakt met liefde en tijd, maar dan door de kok snel bereid! 

Foto van Florine
22 maart 2019 door Florine Stroo
Oma’s draadjesvlees, dat is waar je elk kind voor wakker kan maken. En nu we eenmaal volwassen zijn, loopt nog steeds het water in onze mond als we er alleen al aan denken. Anno 2019 zijn stoofgerechten weer helemaal back in business. Smakelijke hachee, Franse Boeuf Bourgignon, Vlaamse stoverij met dikke frieten? Genieten!

Onze merken