Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd

Ben jij al klaar voor de JEBO thema salades? 

Foto van Florine
7 maart 2019 door Florine Stroo
Met de nieuwe thema salades van JEBO wordt eten nog lekkerder! Rijkelijk gevuld met groente, schaaldieren, vis of kip; elke salade heeft zijn eigen thema en is verbonden aan de tijd van het jaar. Optimaal genieten van feestdagen en seizoenen dankzij de frisse salades! Bekijk ze hieronder.

Bieze Brood & Toast salades in een frisse nieuwe verpakking 

Foto van Conceptontwikkelaar
18 februari 2019 door Conceptontwikkelaar Annick
De lekkerste salades krijgen per februari 2019 een mooie bijpassende verpakking waarbij het product én de productnaam eruit springt. Voor de herkenbaarheid hebben we gekozen voor een gouden deksel voor alle Bieze producten. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

Terugblik Horecava 

Foto van Rayon Manager
14 januari 2019 door Rayon Manager Patrick
We kijken terug op een geweldige Horecava. Met trots heeft Bieze Foodservice op de Horecava het nieuwe design van zowel Neven Food Stoofmeesters als Bieze Brood & Toast Salades gepresenteerd.  

Neven Food stoofgerechten komt met een nieuw design 

Foto van Florine
2 januari 2019 door Florine Stroo
Vanaf februari zal Neven Food te vinden zijn in een compleet nieuw design. Wij zijn de inspirerende stoofspecialist die met zijn ambachtelijke & authentieke kennis van stoven de kok inspireert met een range kwaliteitsproducten. Én dat willen we ook uitstralen! Met een nieuw logo en verpakking, maar met de vertrouwde smaak van Neven Food.

Onze merken