Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd

Smullen van stoofvlees bij Bruxelles 

Vandaag in de Hap & Tap: Smullen van stoofvlees bij Bruxelles Een chef-kok wordt niet voor niets chef-kok. En uit trots voor zijn vak, maakt een chef-kok dan ook het liefst alles helemaal zelf! Dit is niet anders voor de sympathieke Sam Swanen, die we ontmoeten bij zijn thuishonk Café Bruxelles aan de Havermarkt in Breda. De soepen, de quiches maar ook de chocolade lasagnes en cheesecake bereidt hij naar eigen recept, met heel veel liefde en aandacht voor zijn gasten. Credits tekst: Myra Madeleine

Parallellisatie door verwachting klant & komst nieuw elan 

Foto van Rayon Manager
7 december 2017 door Rayon Manager Patrick
Frans van Oursouw is met zijn prachtige visspeciaalzaak al 16 jaar een begrip in Tilburg en omstreken. Oogstrelende visschotels, plateaus fruits de mer en nog veel meer traktaties voor de echte lekkerbekken. En natuurlijk wordt al dit lekkers steeds bereid met verse, wilde vis en voorzien van heerlijk frisse groenten.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

Het Kerstmenu van Nu 

Foto van Conceptontwikkelaar
4 december 2017 door Conceptontwikkelaar Annick
De feestdagen komen er al weer aan, maar wat moeten we op tafel hebben dit jaar? Yes, je raad het al: Groente op het menu! Volgens Isabel Boerdam, Anneke Ammerlaan en Marielle Borderwijk zijn dít echte musthaves:

All Hallows even 

Foto van Klarien
5 oktober 2017 door Klarien van Laar
De dag van de Allerheiligen: Halloween. Van oudsher een keltisch feest, anno nu een commercieel feest die is overgewaaid naar Europa. In de VS dook in de 19e eeuw de bekende jack-o'-lantern op, een uitgeholde pompoen die op een gezicht lijkt. Een onmisbaar ingrediënt zodra eten en halloween in één zin genoemd worden.

Onze merken