Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd
Win gratis stoofvlees*
Doe mee!

Parallellisatie door verwachting klant & komst nieuw elan 

Foto van Rayon Manager
7 december 2017 door Rayon Manager Patrick
Frans van Oursouw is met zijn prachtige visspeciaalzaak al 16 jaar een begrip in Tilburg en omstreken. Oogstrelende visschotels, plateaus fruits de mer en nog veel meer traktaties voor de echte lekkerbekken. En natuurlijk wordt al dit lekkers steeds bereid met verse, wilde vis en voorzien van heerlijk frisse groenten.

Het Kerstmenu van Nu 

Foto van Conceptontwikkelaar
4 december 2017 door Conceptontwikkelaar Annick
De feestdagen komen er al weer aan, maar wat moeten we op tafel hebben dit jaar? Yes, je raad het al: Groente op het menu! Volgens Isabel Boerdam, Anneke Ammerlaan en Marielle Borderwijk zijn dít echte musthaves:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

All Hallows even 

Foto van Klarien
5 oktober 2017 door Klarien van Laar
De dag van de Allerheiligen: Halloween. Van oudsher een keltisch feest, anno nu een commercieel feest die is overgewaaid naar Europa. In de VS dook in de 19e eeuw de bekende jack-o'-lantern op, een uitgeholde pompoen die op een gezicht lijkt. Een onmisbaar ingrediënt zodra eten en halloween in één zin genoemd worden.

De ideale Basis Stoof 

Foto van Klarien
28 september 2017 door Klarien van Laar
Een puur product die de basis vormt voor talloze creaties. Stoofgerechten zijn overal ter wereld te vinden, van de traditionele Franse Boeuf Bourguignon tot de Mediterraanse Runderstoof. De allerlekkerste stoof wordt van oudsher op een lage temperatuur gedurende een lange tijd gegaard om het vlees lekker mals te maken. Met moderne kooktechnieken evenaart Neven Food de kunst van dit oude ambacht.

Onze merken