Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd

Najaar bij Bieze Foodservice 

Foto van Florine
15 september 2019 door Florine Stroo
Ook in het najaar zit u goed bij Bieze Foodservice. Dankzij ons diverse en kwalitatief hoogwaardige assortiment kunnen wij u ondersteunen bij het inspelen op trends en seizoenen. Voor het najaar hebben wij diverse recepten op een rij gezet die u gemakkelijk kunt maken met onze salades, stoofgerechten en sauzen.   

Stoofvlees gemaakt met liefde en tijd, maar dan door de kok snel bereid! 

Foto van Florine
22 maart 2019 door Florine Stroo
Oma’s draadjesvlees, dat is waar je elk kind voor wakker kan maken. En nu we eenmaal volwassen zijn, loopt nog steeds het water in onze mond als we er alleen al aan denken. Anno 2019 zijn stoofgerechten weer helemaal back in business. Smakelijke hachee, Franse Boeuf Bourgignon, Vlaamse stoverij met dikke frieten? Genieten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

Bieze Brood & Toast salades in een frisse nieuwe verpakking 

De lekkerste salades krijgen per februari 2019 een mooie bijpassende verpakking waarbij het product én de productnaam eruit springt. Voor de herkenbaarheid hebben we gekozen voor een gouden deksel voor alle Bieze producten. 

Terugblik Horecava 

Foto van Rayon Manager
14 januari 2019 door Rayon Manager Patrick
We kijken terug op een geweldige Horecava. Met trots heeft Bieze Foodservice op de Horecava het nieuwe design van zowel Neven Food Stoofmeesters als Bieze Brood & Toast Salades gepresenteerd.  

Onze merken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!