Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd
Open filters

Merken

28 producten

Dragonsaus

Roomsaus van kippenbouillon, witte wijn en dragon. Past perfect bij wit vlees en gevogelte, zelfs bij de BBQ.

EENDENBOUT BERGAPPELSIEN

Pure eendenbouten in een heerlijk sausje met partjes bergappelsienen. Mooi rose gebakken, zoals het hoort!

FAZANTFILET FINE CHAMPAGNE

Filet van wilde fazant in een romige vleessaus met Cognac verfijnd met perensiroop, stukjes spek en groene kool.

FINE CHAMPAGNESAUS

Feestsaus bij uitstek, fijn om te serveren bij wild, gevogelte en wit vlees. Laat zich uitstekend combineren met diverse groenten en fruit.

INDISCHE KIPFILETS

Pure gebakken kipfilets in een zachte curry met verse krokante groenten.

KABELJAUWHAASJE MET GARNALEN EN PREI

Het allerfijnste van de kabeljauw in een fijne witte wijnsaus met verse prei.

KALFSVLEES 'MILANAISE'

Kalfsstoofvlees gegaard in een rijk gevulde tomatensaus met selderij, uien, wortelen, bieslook, tijm, laurier, witte wijn en olijfolie.

KALKOENNOOTJES MET VEENBESSENSAUS

Gebakken nootjes van kalkoenfilet in een fijne wildsaus verrijkt met sinaasappelsap, port, perensiroop en veenbessen.

KALKOENPOCHETTE MET PORTSAUS

Verse kalkoenfilet gevuld met een vulling van gehakt, room, witlof en ham. Dit alles overgoten met een heerlijke Portsaus.

KONIJNENBOUT MET BIER

Konijn bereid op grootmoeders wijze met bruin bier.

KREEFTENSOEP

Een kreeftensoep volgens de regels van de kunst van echte bisque.

Mousselinesaus

Witte wijnsaus gemaakt met echte boter en cayenne peper. Past uitstekend bij gepocheerde en gebakken vis.

NANTUA SAUS

Licht pikante kreeftensaus afgewerkt met room en cognac, een op en top Franse klassieker om te serveren bij vis, schaaldieren en gevogelte.

NOORDZEEBLANQUETTE

Verrassende combinatie van mooie blokjes Atlantische zalm en kabeljauw, verwerkt in een fijne roomsaus met witte wijn en Noilly Prat (Vermouth). Dit alles vergezeld van heerlijke champignons, vers gesneden selderij en jonge wortelen.

Paella

Traditionele gemengde paella op basis van konijn en varkensvlees, chorizo en calamares.

Onze merken