Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd
Open filters

Merken

140 producten

4 JAARGETIJDEN

Verrassende rauwkostsalade in een mildfrisse dressing met prei, wortel, ui, komkommer en selderij.

AARDAPPEL

Aardappelsalade op basis van een salademayonaise. Volgens ambachtelijk Duits recept bereid met schijfjes aardappel, ui, peterselie en diverse kruiden.

AMERICAN COLESLAW

Frisse salade in een romige dressing met een mildzoete combinatie van verse witte kool en wortel.

Babi Pangang

Reepjes varkensvlees in een originele saus. Gevuld met groenten als tauge, witte kool, wortel en paprika.

BALKAN MIX

Bontgekleurde rauwkostsalade in een friszure dressing met onder meer witte kool, paprika, augurk, mais en zilverui. Op smaak gebracht met authentieke specerijen.

BOEREN EI

Oer-Hollandse salade op een basis van salademayonaise met grof gesneden ei met dooier, kruiden en specerijen.

BOEUF BOURGUIGNON

Rundvlees in een rode wijnsaus met een garnituur van zilverui, champignon en spekreepjes.

BOLOGNESE SAUS MET VLEES

Originele Mediterrane saus op basis van tomatenpulp. Gevuld met geruld gehakt en ui.

BRETONSE KIP

Salade van grove stukken kip in een salademayonaise. Op smaak gebracht met kruiden en een mix van verse prei, paprika en appel.

CARAIBISCHE RAUWKOST

Tropische rauwkostsalade in een lichtzoete dressing met witte kool, paprika en mais.

CHAMPIGNON-ROOM

Volle, romige saus met champignons.

CHAMPIGNON A LA GRECQUE

De klassieke salade op basis van paddenstoelen in tomatensaus.

COCKTAIL LANGOUSTINE

Deze salade met 2 varianten reuzengarnalen bevat mandarijntjes en surimi in onze lekkere cocktailsaus.

DEUTSCHER KARTOFFEL

Aardappelsalade op basis van een salademayonaise. Volgens ambachtelijk Duits recept bereid met schijfjes aardappel, ui, peterselie en diverse kruiden.

Dragonsaus

Roomsaus van kippenbouillon, witte wijn en dragon. Past perfect bij wit vlees en gevogelte, zelfs bij de BBQ.

Onze merken