Ga naar de content
Menu Recepten (0)

Carnaval & Limburgs Zuurvlees: een goede combinatie! 

Foto van Rayon Manager
2 februari 2018 door Rayon Manager Patrick
Het is weer bijna Carnaval! Dat is traditiegetrouw genieten van Limburgs Zuurvlees met heerlijke verse frieten! Dit typische streekgerecht met haar kenmerkende frisse zoetzure smaak is een echte aanrader!

Win gratis stoofvlees én een interview in Hap&Tap 

Wat serveer jij bij verse friet? Van een reguliere snack iets bijzonders maken. Met de producten van Neven Food zijn verschillende creaties mogelijk. We laten ons ook graag inspireren. Vertel ons daarom wat jij serveert bij verse friet! Wat moet je doen? 1. Volg Bieze Foodservice op Facebook 2. Deel jouw reactie en dan zou het zomaar kunnen dat jij de winnaar wordt. Veel succes! Onder de reacties verloten we 1x een half jaar gratis stoofvlees* én een interview in Hap&Tap Magazine. Jouw kans op gratis publiciteit. Deze winactie duurt tot en met 28 februari 2018. In maart wordt de winnaar bekend gemaakt. Het interview zal in de april editievan Hap&Tap Magazine verschijnen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

Smullen van stoofvlees bij Bruxelles 

Vandaag in de Hap & Tap: Smullen van stoofvlees bij Bruxelles Een chef-kok wordt niet voor niets chef-kok. En uit trots voor zijn vak, maakt een chef-kok dan ook het liefst alles helemaal zelf! Dit is niet anders voor de sympathieke Sam Swanen, die we ontmoeten bij zijn thuishonk Café Bruxelles aan de Havermarkt in Breda. De soepen, de quiches maar ook de chocolade lasagnes en cheesecake bereidt hij naar eigen recept, met heel veel liefde en aandacht voor zijn gasten. Credits tekst: Myra Madeleine

Parallellisatie door verwachting klant & komst nieuw elan 

Foto van Rayon Manager
7 december 2017 door Rayon Manager Patrick
Frans van Oursouw is met zijn prachtige visspeciaalzaak al 16 jaar een begrip in Tilburg en omstreken. Oogstrelende visschotels, plateaus fruits de mer en nog veel meer traktaties voor de echte lekkerbekken. En natuurlijk wordt al dit lekkers steeds bereid met verse, wilde vis en voorzien van heerlijk frisse groenten.

Onze merken