ingredients arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up clock dish-served hat ot plus recipes user search check home camera play twitter facebook pinterest envelope linkedin whatsapp Ga naar de content
Menu Recepten (0)

Parallellisatie door verwachting klant & komst nieuw elan 

Foto van Rayon Manager
7 december 2017 door Rayon Manager Patrick
Frans van Oursouw is met zijn prachtige visspeciaalzaak al 16 jaar een begrip in Tilburg en omstreken. Oogstrelende visschotels, plateaus fruits de mer en nog veel meer traktaties voor de echte lekkerbekken. En natuurlijk wordt al dit lekkers steeds bereid met verse, wilde vis en voorzien van heerlijk frisse groenten.

Het Kerstmenu van Nu 

Foto van Conceptontwikkelaar
4 december 2017 door Conceptontwikkelaar Annick
De feestdagen komen er al weer aan, maar wat moeten we op tafel hebben dit jaar? Yes, je raad het al: Groente op het menu! Volgens Isabel Boerdam, Anneke Ammerlaan en Marielle Borderwijk zijn dít echte musthaves:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

Nu nog meer Pinda smaak! 

De receptuur van de Bieze Kip-saté salade is aangepast en heeft nu nog meer pinda smaak! De Kip-saté is een salade van malse stukjes kippenborstfilet in satésaus, op smaak gebracht met witte kool, sambal, kruiden en specerijen. En heeft nu dus nog meer pindasmaak.  

All Hallows even 

Foto van Klarien
5 oktober 2017 door Klarien van Laar
De dag van de Allerheiligen: Halloween. Van oudsher een keltisch feest, anno nu een commercieel feest die is overgewaaid naar Europa. In de VS dook in de 19e eeuw de bekende jack-o'-lantern op, een uitgeholde pompoen die op een gezicht lijkt. Een onmisbaar ingrediënt zodra eten en halloween in één zin genoemd worden.

Onze merken