Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd

Actie: stoofpotjes met bier 

Gedurende 6 weken geven wij bij twee Cookking gerechten de bijbehorende bieren cadeau. 

Beurzen & Workshops 

Foto van Klarien
29 augustus 2018 door Klarien van Laar
Bieze Foodservice  is het hele jaar door aanwezig op lokale bijeenkomsten en workshops van grossiers, maar ook op grote landelijke vakbeurzen. Je kunt hier onze producten proeven en je laten inspireren in smaak, creatie en presentatie! We ontmoeten je daar graag.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!

Kip Marrakesh salade 

DE SMAAKSENSATIE UIT MAROKKO!  Nieuw uit de keuken waar ook de fameuze Bieze Kip-Kerrie salade vandaan komt… Kip Marrakesh salade! Deze nieuwe Brood & Toast salade bevat malse kip en stukjes vijg in een typisch zoetpittige saus met ras-el-hanout. Heerlijk als lunchgerecht of op een toastje. Vraag een gratis monster aan! Wilt u ook dit mooie aardewerk bord ontvangen om de salade op te kunnen presenteren? Vul onderstaande formulier in en onze rayonmanager zal het bord op korte termijn langs komen brengen. Het bord* heeft een diameter van 28 cm en is van aardewerk. *1 bord per klant en op = op.

Salades worden steeds gezonder, voedzamer én creatiever 

Vegetarisch eten wordt steeds meer mainstream. Dat heeft ook invloed op salades. Deze bevatten steeds minder vlees en meer plantaardige ingrediënten. Salades zijn belangrijk in de catering. Ze zijn voedzaam, gezond én divers. Zorg voor een grote diversiteit aan toppings en een creatieve presentatie om mensen te verleiden een salade mee te nemen.

Onze merken