Ga naar de content
Menu Recepten (0)
Recept toegevoegd
Bieze

Bieze 

BIEZE is al ruim 60 jaar actief in de Nederlandse en Belgische markt. Bieze is een betrouwbaar merk en staat bekend om haar koelverse salades en is smaakbepalend voor de professional. Het Bieze assortiment bestaat uit diverse kwalitatieve brood- en toast salades, koude sauzen, rauwkosten en maaltijdsalades op basis van aardappel en pasta.

Lees meer
Neven Food

Neven Food 

Wij zijn de inspirerende stoofspecialist die met zijn ambachtelijke & authentieke kennis van stoven de kok inspireert met een kleine range kwaliteitsproducten. Achter de schermen nemen wij de kok werk uit handen, zodat de kok in een handomdraai en met een ‘eigen touch’ een bijzonder stoofgerecht kan presenteren die smaakt alsof het zelf is bereid.

Lees meer
Jebo

Jebo 

JEBO biedt een breed assortiment aan gegarneerde salades. Uniek in haar soort zijn de vissalades van Jebo. De salades zijn ambachtelijk, exclusief met de rijke Belgische smaak. Naast brood- en toastsalades biedt Jebo ook bijzondere eigen creaties, zoals diverse smossen en seizoensgebonden producten en verse pastasalades. Met een wisselend aanbod themasalades speelt Jebo in op de actualiteit.

Lees meer
CooKKing

CooKKing 

COOKKING biedt verse warme maaltijden zoals soepen, sauzen, schelpen en culinaire vis- en vleesbereidingen. De gerechten zijn exclusief en verrassend. Het assortiment is dynamisch en speelt in op het seizoen. CooKKing, met recht de ‘king of fresh cooking’.

Lees meer
Maître Olivier

Maître Olivier 

Het Belgische MAÎTRE OLIVIER is sinds 2015 onderdeel van Bieze Foodservice. Maître Olivier biedt een breed assortiment onderscheidende brood en toastsalades, aperatiefhapjes, pastasalades en wereldse maaltijdsalades zoals Taboulé en Quinoa. De producten zijn koelvers, smaakvol en rijkelijk gevuld. Ze zijn gebruiksklaar en tegelijkertijd ook geschikt om vlees, vis of extra groenten aan toe te voegen.

Onze merken