Bieze Foodservice, Food for professionals

Bieze Foodservice is al decennia specialist in het ontwikkelen, vernieuwen en produceren van koelverse kwaliteitsproducten. Door het delen van kennis, ervaring - en vooral ook de samenwerking met een selecte groep foodprofessionals - herkennen wij de trends en zijn wij in staat om adequaat in te spelen op de vraag vanuit de markt, snel te schakelen en stipte levering te garanderen.
Bieze Foodservice, Food for professionals
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider

Voor en met professionals

Bieze Foodservice werkt voor én met de professionele gebruiker. In de samenwerking met groothandels zijn wij een waardevolle partner. Onze producten zijn afgestemd op professioneel gebruik in bijvoorbeeld de sectoren Horeca, Catering, Versspecialisten en Traiteurs.

Horeca

Horeca

Catering

Catering

Versspecialist

Versspecialist

Organisatie

Bieze Foodservice is een business unit van Bieze B.V., onderdeel van Bieze Food Groep. Sinds 1987 is Bieze Food Groep dochteronderneming van het Duitse Wernsing GmbH. Dit concern is actief op het gebied van gekoelde salades, kant-en-klaarmaaltijden, aardappelproducten en sauzen.

Het Wernsingconcern is één van de grootste spelers in de Europese markt voor koelverse voedingsmiddelen. Binnen dit concern deelt Bieze Foodservice kennis, kunde en capaciteit op het gebied van brood & toastsalades, maaltijdsalades, rauwkostsalades en vlees-in-saus maaltijdcomponenten.