Ambachtelijke wafel met oude kaas, ui en romige truffelsaus
Bieze

Ambachtelijke wafel met oude kaas, ui en romige truffelsaus

Aantal personen: 2 Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediƫnten

110 gr zelfrijzend bakmeel
95 ml melk
60 gr geraspte oude kaas
1 sjalotje
1 ei tl kerrie
l cayennepeper
10 gr rucola
1 lente-ui
5 gr zout
Peper
Bieze Truffelsaus

 

Bereidingswijze

Verwarm het wafelijzer voor.

Kluts het ei samen met de melk. Voeg de kerrie, cayennepeper, zout en peper en het bakmeel toe. Roer dit tot een glad beslag. Snipper de ui fijn en roer met de geraspte kaas door het beslag. Verdeel de helft van het beslag op het rooster voor 2 wafels. Bak ze goudbruin en gaar. Laat ze een beetje afkoelen en presenteer ze op elkaar. Schenk de truffelsaus er overheen. Rasp er nog een klein beetje kaas overheen.

Serveertip

Decoreer met rucola en lente-ui.

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen