Amuse Kip Marrakesh
Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten

400 gr Bieze Kip Marrakesh (50747)
200 gr Bieze Taboulé Oriental (53041)
4 jonge blaadjes van little gem
4 tortilla chips
4 takjes koriander
4 reepjes rode paprika
4 weck potjes of glaasjes

Bereidingswijze

Vul 4 weckpotjes of glaasjes met 50 gr Taboulé Oriental. Leg op de taboule 100 gr Kip Marrakesh. Snijd een tortilla wrap in punten. Frituur de tortilla wrap op 175 graden tot ze goudbruin zijn en kruid de tortilla chips met ras-el-hanout.
Snijd de paprika in repen. Steek de little gem, reepje rode paprika en de tortilla chips in het glaasje.

Serveertip

Maak het geheel af met een takje koriander.

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen