Borrelpizza met  gegrilde tonijn en lichtscherpe Wasabisaus
Bieze

Borrelpizza met gegrilde tonijn en lichtscherpe Wasabisaus

Aantal personen: 2 Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten

1 pizzabodem
1 tonijn steak
½ rode ui
45 gr gemengde sla
30 gr geraspte kaas
1 el sesamzaadjes
3 el crème fraiche
Bieze wasabisaus

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 240 graden. Beleg de pizza met crème fraiche en geraspte kaas en bak de bodem af tot het deeg gaar is. Rooster de sesamzaadjes in een apart pannetje en snijd ondertussen de rode ui in ringen. Breng de tonijn op smaak met peper en zout. Verwarm wat olie in een koekenpan en bak hier je tonijn aan beide kanten in aan. Circa 30 seconden per kant op hoog vuur, dan zijn ze van buiten mooi gegrild en van binnen nog rauw. Laat even rusten en snijd dan in plakjes. Beleg de pizza eerst met sla, dan rode ui en vervolgens de gegrilde tonijn. Top de pizza af met wasabisaus en sesamzaad.

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen