Friet met Hongaarse Goulash
Neven Food

Friet met Hongaarse Goulash

Aantal personen: 1 Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten

250 gr Neven Food Hongaarse Goulash (40490)
1 potje met guacemole
160 gr krul friet
75 gr gesneden sperzieboontjes (diepvries of vers)

Bereidingswijze

Frituur de krul friet en kook de sperzieboontjes. Gebruik diepvries sperziebonen voor een snelle bereiding. Maak ondertussen de Hongaarse Goulash warm en voeg de gekookte boontjes toe. Verfrommel wat bakpapier en serveer hierop de krul friet. Schep de Hongaarse Goulash in een stoofpannetje. Verassend lekker met guacemole!

Serveertip

Garneer de Hongaarse Goulash met cress voor een lekkere frisse smaak.

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen