Gepofte zoete aardappel met Tomaat-Komkommer rauwkost
Bieze

Gepofte zoete aardappel met Tomaat-Komkommer rauwkost

Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten

4 st voorgegaarde gepofte
zoete aardappels
250 gr Bieze Tomaat - Komkommer rauwkost (23065)
1/2 rode kool
4 el Griekse yoghurt

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Snijd de zoete aardappels in de lengte en besprenkel met olie, zout en peper.
3. Wikkel de helften in aluminiumfolie en bak 8 minuten af in de oven.
4. Snijd de rode kool op een mandoline.
5. Vul de zoete aardappel met Griekse yoghurt en daar bovenop uitgelekte Tomaat-Komkommer rauwkost.
 

Serveertip

Top af met rode kool.

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen