Konijnenbout met Rode koolsalade en aardappelpuree
Neven Food

Konijnenbout met Rode koolsalade en aardappelpuree

Aantal personen: 6 Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten

2,3 kg Neven Food Konijnenbouten in saus (40683)
1 kg Bieze Rode koolsalade (23035)
600 gr aardappelen
50 gr boter
50 gr volle melk
6 truffel aardappel cilinders
6 aardappel cilinders
3 little gems
Nootmuskaat
Peper
Zout

Bereidingswijze

Kook de aardappel en truffel aardappel gaar en steek met een steekring cilinders uit de aardappel. Snijd de little gems  door de helft en bak ze in een koeken pan. Verwarm de konijnenbouten in een pan en voeg eventueel water toe. Pureer de aardappelen en maak af met boter, melk, peper, zout en nootmuskaat (niet te dik). Maak met een lepel een mooie streep. Verdeel de aardappel en truffelaardappel cilinder. Doe de rode kool salade in een steekring en de steek de gebakken little gem er tussen.

Serveertip

Serveer met de konijnenbouten.

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen