Konijnenbouten met gestoofde savooiekool of rode kool
Neven Food

Konijnenbouten met gestoofde savooiekool of rode kool

Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 30

Ingrediënten

4 Neven Food Konijnenbouten (40683)
100 ml groentebouillon
1 el kummelzaad
1 savooiekool of rode kool
1 bosje peterselie
1 limoen
zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

Doe de konijnenbouten samen met de saus in een sauspan en breng dit langzaam aan de kook. Zet het vuur zacht en laat het rustig pruttelen. Breng de groentebouillon aan de kook. Halveer de savooiekool, verwijder de harde kern en snijd de savooiekool in fijne repen. Voeg de kool toe aan de bouillon, zet het vuur laag en voeg de kummel toe. Stoof de kool in 5 minuten. Hak de peterselie en voeg in de laatste minuut toe. Halveer de limoen. Breng op smaak met zout, peper en limoensap. Laat de kool vervolgens goed uitlekken in een vergiet.

Variatietip: ook lekker met rode kool

Serveertip

Schep de savooiekool in het midden van een voorverwarmd bord. Leg de konijnenbouten er op en schenk de saus over het gerecht.

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen