Noordzee Blanquette
CooKKing

Noordzee Blanquette

Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 45 minuten

Ingrediënten

600-800 gram Noordzee Blanquette (86009)
600 gram aardappelpuree
100 gram jonge spinazie 
100 gram geraspte emmentaler 
40 gram boter 
4 eieren 
2 eetlepels gehakte peterselie 
2 gram nootmuskaat 
1 snufje cayennepeper
Peper en zout naar smaak

Bereidingswijze

Verwarm de boter en stoof de jonge spinazie kort. Kruid de spinazie met nootmuskaat, peper en zout. Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg in 4 individuele kommetjes wat spinazie op de bodem. Kruid de aardappelpuree met nootmuskaat, peper en zout. Voeg de Noordzee blanquette toe en vervolgens een laag aardappelpuree. Strooi als laatst de Emmentaler over het geheel en zet het pannetje in de oven gedurende 20 a 25 minuten.

Serveertip

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen