Pasta Pesto met parmaham
Bieze

Pasta Pesto met parmaham

Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediƫnten

150 gr Bieze Pasta Pesto (50532)
30 gr Gegrilde Aubergine
20 gr Plakjes Parmaham
2 gr Tuinkers
1 eetlepel olijfolie
20 gr Zongedroogde tomaat

Bereidingswijze

  1. Snijd de aubergine in plakken en gril de aubergine.
  2. Snijd de parmaham in plakjes en snijd de zongedroogde tomaat fijn.
  3. Meng de pasta met de zongedroogde tomaat en de aubergine.
  4. Leg dit geheel op een bord met daarop de parmaham.
  5. Besprenkel dit geheel met wat tuinkers

Serveertip

 Leg een paar aubergines en parmaham apart zodat ze ook als decoratie kan gebruiken.

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen