Voorjaarsamuse van couscous
Bieze

Voorjaarsamuse van couscous

Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten

200 gr Bieze Taboulé Oriental (53041)
4 glazen
4 kwarteleitjes
100 gr Bieze Tzatziki saus
100 gr gerookte zalm
4 eetbare violen
4 groene asperges
1 tl kurkuma

Bereidingswijze

Kook de kwarteleitjes 6 minuten. Pel de eitjes en leg ze in 1 liter gekookt water met 1 theelepel kurkuma en laat dit 2 uur staan. Kook de asperges beetgaar. Vul 4 glazen met 50 gram Taboulé Oriental. Leg op de Taboulé een roosje gerookte zalm. Spuit met een spuitzak of fles een druppel tzatziki saus naast het roosje zalm. Snijd het gekleurde kwartelei doormidden en leg dit ook in het glas.

Serveertip

Maak de voorjaarsamuse compleet met een viooltje en asperge.

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen